My proces


Clarity for everyone

1 Gather information

De eerste stap bij het ontwerpen van een succesvolle website is het verzamelen van informatie. Bij het creëren van de look en feel van de website moet met veel dingen rekening worden gehouden.


This first step is actually the most important as you have a solid understanding of the company it was founded for. An understanding of what the business goals and dreams are, and how the Internet can be used to help achieve those goals.

Certain things to consider are:

Goal

Wat is het doel van de site? Wil je informatie verstrekken, een dienst promoten, product verkopen…?

Targets

What do you hope to achieve by building this website? Two of the most common goals are to make money or share information.

Target audience

Is er een specifieke groep mensen die je zal helpen jouw doelen te bereiken? Het is handig om de "ideale" persoon voor te stellen die die de website zal bezoeken. Houd rekening met hun leeftijd, geslacht of interesses – dit zal later helpen bij het bepalen van de beste ontwerpstijl voor de website.

Content

Naar wat voor soort informatie zal de doelgroep op de website zoeken? Zijn ze op zoek naar specifieke informatie, een bepaald product of dienst, online bestellen…?

2 Planning

Met behulp van de informatie die is verzameld uit de eerste fase, is het tijd om een ​​plan voor de website op te stellen. Dit is het punt waarop een sitemap wordt ontwikkeld.


Het siteoverzicht is een lijst van alle hoofdonderwerpen van de site, evenals subonderwerpen, indien van toepassing. Dit dient als richtlijn voor welke inhoud er op de site zal staan ​​en is essentieel voor het ontwikkelen van een consistent, gemakkelijk te begrijpen navigatiesysteem. De eindgebruiker van de website – oftewel de klant – moet in gedachten worden gehouden bij het ontwerpen van de website. Dit zijn tenslotte de mensen die uw service leren kennen of uw product kopen. Een goede gebruikersinterface zorgt voor een gemakkelijk te navigeren website en vormt hiervoor de basis.

3 Design

Based on the information collected so far, it is time to determine the look of the website.


The target audience is one of the most important factors taken into account.

Een website die op tieners is gericht, ziet er bijvoorbeeld heel anders uit dan een website voor een financiële instelling. Als onderdeel van de ontwerpfase is het ook belangrijk om elementen zoals het bedrijfslogo of kleuren op te nemen om de identiteit van jouw bedrijf op de website te versterken.

Then development can begin ...

4 Development

The development phase is the point where the website itself is created. At this point, we are taking all individual graphic elements from the prototype and using them to create the actual, functional site.


Dit wordt meestal gedaan door eerst de homepage te ontwikkelen, gevolgd door een "shell" voor de binnenpagina's. De shell dient als sjabloon voor de inhoudspagina's van de website, aangezien deze de hoofdnavigatiestructuur voor de website bevat. Zodra de shell is gemaakt, nemen wij de inhoud en verspreiden deze over de hele website, in de juiste gebieden.


Elementen zoals het CMS (content management systeem) zoals WordPress, interactieve contactformulieren of e-commerce winkelwagentjes worden ook in deze fase geïmplementeerd en functioneel gemaakt.

5 Testing and delivery

At this point we will cover the final details and test the website. There will be tests such as the full functionality of forms or other scripts, as well as last-minute tests for compatibility issues (viewing differences between different web browsers), to ensure that the website is optimized to be viewed correctly in the most recent browser versions. .

6 Maintenance

De ontwikkeling van de website is voorbij. Een manier om terugkerende bezoekers naar de website te halen, is door regelmatig nieuwe inhoud of producten aan te bieden. Daarom krijg je bij elke oplevering de Cairocks Webbuilder gratis. Op deze manier kun je zelf gemakkelijk informatie wijzigen en/of toevoegen aan de website.

Let's create your website together!

Contact us so we can discuss your wishes.

I am available 🙂

en_US