Marketing

website


Het ontwerp en de bouw van de nieuwe website van jouw bedrijf

Marketingwebsite

Websites ontworpen + gebouwd om uw marketing te verbeteren

Als je een online brand nodig heeft dat is ontworpen en gebouwd om je bedrijf onder de aandacht te brengen en marketing te stimuleren, dan is een marketingwebsite iets voor jouw. Je ontvangt een op maat gemaakte website die is ontworpen om je bezoekers te betrekken en om te zetten in klanten.

Wat kun je verwachten van een marketingwebsite

Het proces is collaboratief. We beginnen met een adviesgesprek en gaan in detail in op jouw bedrijfsdoelen en doelgroep. We zullen vervolgens je website ontwerpen en bouwen om uw doelstellingen te behalen. Na de lancering zal ik je voorzien van de tools en knowhow die nodig zijn om je website bij te werken, te analyseren en aan te passen, zodat jouw bedrijf floreert.

Te leveren producten zijn onder meer:

  1. Content Management System & Cairocks Webbuilder (CMS) integratie – zodat je gemakkelijk je eigen inhoud kunt bijwerken en toevoegen. Deze belangrijke functie bespaart niet alleen tijd en geld, maar zorgt ervoor dat je bezoekers kunt aantrekken en ze betrokken kunt houden met veel nieuwe inhoud.
  2. Volledig responsief geoptimaliseerd ontwerp – om ervoor te zorgen dat de inhoud leesbaar is op alle apparaten en dat jouw website gebruiksvriendelijk is, ongeacht welk apparaat elke bezoeker gebruikt.
  3. Contentmigratie – met de gebouwde structuur upload en formatteer ik de oorspronkelijke inhoud zodat je live kunt gaan terwijl alles op zijn plaats is.
  4. On-site SEO en onderwerping aan Google – om de organische positie te verbeteren en ervoor te zorgen dat de website zo snel mogelijk wordt geïndexeerd.
  5. Analytics geïnstalleerd, zodat u de prestaties van uw site kunt analyseren en kunt begrijpen hoe bezoekers op uw inhoud reageren.
  6. Volledige site-optimalisatie – voor hogere organische ranglijsten, hoge laadsnelheden en een verbeterde gebruikerservaring.
  7. Rigoureuze browsertests – om ervoor te zorgen dat uw site volledig operationeel en functioneel is in alle moderne browsers.

Jouw investering

Op maat gemaakte websites gebouwd met marketingactiviteiten in gedachten beginnen vanaf € 22,40 p/m (ex. BTW.) afhankelijk van de functies en functionaliteit die u nodig heeft.


Om een offerte op maat te krijgen, vul je gewoon het snelle contactformulier in om mij iets meer over jouw project te vertellen, dan neem ik contact op.


Heb je een vraag?

Lees de FAQ-pagina.

Als je vraag daar niet wordt beantwoord,

neem dan contact op.

Laten we eens over jouw bedrijf praten

Vul simpelweg het korte contactformulier hieronder in of stuur een e-mail naar contact@cairocks.com en ik zal antwoorden (meestal binnen één werkdag) om jouw vereisten en zakelijke doelstellingen te bespreken.

nl_NL