Ontwerp visuals


Jouw website creative klaar voor ontwikkeling

Ontwerp visuals

Jouw website creative klaar voor ontwikkeling

Als je al een ontwikkelaar voor je project hebt (of je gaat met mijn voorgestelde partner aan de slag), dan kan ik het creatieve voor hen produceren om te verwerken in een functionele website. Ik kan ook ontwerpvisuals maken met verschillende resoluties om te helpen bij het aanpassen van de website aan verschillende schermformaten.

Wat je kunt verwachten van de ontworpen visuals

Je ontvangt een op maat gemaakte, op maat ontworpen website in de vorm van statische beelden.

Het proces is collaboratief. We beginnen met een adviesgesprek en onderzoeken jouw bedrijf, doelen en doelgroep in detail, zodat de website is ontworpen om jouw doelstellingen te behalen.

Jouw investering

De kosten zijn afhankelijk van het aantal afbeeldingen dat je nodig hebt en het algemene ontwerpwerk. Als grove leidraad zal een project dat 4-8 ontwerpvisuals nodig heeft tussen de € 350 - € 1.500 kosten.


Om een ​​offerte op maat te krijgen, vult u gewoon het onderstaande snelle contactformulier in om me wat meer over uw project te vertellen, en ik neem contact met u op.


Heb je een vraag?

Lees de FAQ-pagina.

Als je vraag daar niet wordt beantwoord,

neem dan contact op.

Laten we eens over jouw bedrijf praten

Vul simpelweg het korte contactformulier hieronder in of stuur een e-mail naar contact@cairocks.com en ik zal antwoorden (meestal binnen één werkdag) om jouw vereisten en zakelijke doelstellingen te bespreken.

nl_NL