FAQ


Een websiteproject kan een ontmoedigend proces zijn.

Hier zijn enkele antwoorden op enkele veelgestelde vragen

Hoeveel kost een website?

Alle websites zijn op maat gemaakt en afgestemd om je bedrijf tot een succes te maken. Zodra we volledig hebben besproken wat je website moet bereiken, kan ik de exacte kosten geven waarvan we zeker zijn dat je deze terugverdient.

Richtlijn kosten


Marketingwebsites - projecten kosten doorgaans tussen de € 2.250


E-commerce websites - projectkosten beginnen vanaf € 3.995


Ontwerpvisuals - projecten kosten doorgaans tussen de € 350 - € 1.500 (gebaseerd op in totaal 4-8 visuals)

Hoe lang duurt mijn websiteproject?

Tijdschalen zijn afhankelijk van de grootte van het project en de tijd die nodig is om inhoud, informatie en feedback te geven. Gebruik het onderstaande als een grove richtlijn.

Richtlijn tijdschalen


Marketingwebsites - ongeveer 3-8 weken


E-commerce websites - ongeveer 6-12 weken


Ontwerpvisuals - ongeveer 1-3 weken (gebaseerd op 4-8 totale beelden)

Hoe snel kunnen we beginnen?

Zodra we het erover eens zijn over het project en u de eerste betaling heeft betaald, plan ik het werk in. Er is meestal een doorlooptijd van 1-2 weken. Gedurende deze tijd kan alle inhoud aangeleverd worden.

Wat zijn jullie betalingsvoorwaarden?

Marketingwebsites - de betaling wordt opgesplitst in drie fasen bij de belangrijkste mijlpalen van het project. 40% vooraf, 30% zodra de ontwerpfase is voltooid, en vervolgens de laatste 30% voordat de website live gaat.


E-commerce websites - soortgelijke betalingsstructuur als marketingwebsites, maar als er ook een back-endontwikkelaar bij betrokken is,

wordt een betalingsstructuur tussen alle partijen overeengekomen.


Ontwerp visuals - 50% vooraf en de resterende 50% voordat de visuals worden geleverd. Voor grotere projectbetalingen moeten mogelijk over mijlpalen worden verdeeld.

Wat heb ik nodig om aan de slag te gaan?

Inhoud - Ik vraag om conceptinhoud tijdens de Structuur- en inhoudsfase van het project (zie mijn proces). Hierdoor kunnen we bespreken hoe de inhoud moet worden gestructureerd om ervoor te zorgen dat deze alle doelen bereiken.


Foto's - Hoge resolutie afbeeldingen van het product of dienst zijn essentieel om jouw bedrijf recht te doen. Als je deze nog niet heeft, kunnen we bespreken welk type shots en styling je nodig heeft.


Branding - Een vectorversie (ai, eps, pdf of svg-bestand) van je logo is (indien mogelijk) vereist, en alle andere branding / marketingmiddelen die u heeft. Als je een van deze mist, laat het me weten bij het eerste contact en ik kan je in contact brengen met freelancers om te helpen.

Hoeveel input kan ik hebben tijdens het proces?

Mijn proces moedigt je aan om mee te doen. U kent je bedrijf van binnen en van buiten, zonder dat deze kennis in het project wordt ingebracht,

zullen we niet eindigen met het beste resultaat. Ik zou willen dat we je projectproject benaderen als partners in plaats van als klant en leverancier.

Lees meer over wat ik doe.

Ik heb al een ontwikkelaar voor mijn project, kun jij het ontwerp doen?

Ja! Ik kan de advertentie voor je ontwikkelaar produceren om te veranderen in een functionele website of app. Ik kan ook statische ontwerpvisuals maken met verschillende resoluties om te helpen bij het aanpassen van de website aan verschillende schermformaten.

Zie mijn Design Visuals-service voor meer informatie.

Zal ik mijn website kunnen bewerken als deze klaar is?

Absoluut, alle marketingwebsites zijn gebouwd op een Content Management Systeem (CMS). Dit betekent dat je inhoud kunt bewerken en aan de site kunt toevoegen. Er wordt een trainingssessie gegeven om ervoor te zorgen dat je zeker bent van het updaten van je website (zie trainingsvraag hieronder).

Biedt u training aan over het beheren van mijn website?

Ja! Voor marketingwebsites organiseren we een één-op-één trainingsessie van 1 uur om je te helpen bij het beheren van je website. Dit zal plaatsvinden via een videocall, zodat ik het scherm kan delen. Ik zou ook na de lancering van je website graag met je in contact willen blijven om ervoor te zorgen dat deze voor uw bedrijf blijft werken.

Zal mijn website zoekmachine (SEO) vriendelijk zijn?

Ik zal je website bouwen met on-page SEO en ervoor zorgen dat de zoekrobots van Google je website gemakkelijk kunnen crawlen. Ik zal ervoor zorgen dat de website goed gestructureerd is, valideert volgens de laatste webstandaarden, afbeeldingen geoptimaliseerd, alle velden voor metagegevens bevat, gebruiksvriendelijke URL-structuur heeft en snel kan worden geladen.


Nadat de website is gelanceerd, moet er een voortdurende marketinginspanning zijn om verkeer naar je website te leiden. Dit houdt ook in dat je ervoor zorgt dat de inhoud van je website actueel en relevant blijft (een blog is hiervoor ideaal).

Kunt u helpen met het onderhoud van de website na de lancering?

Bij de maandelijkse pakketten zit de onderhoud (exclusief extra werkzaamheden aan de site) inbegrepen.

Wanneer een website is afgeleverd (welke in eigen beheer zal blijven) zal ik gedurende een periode van 14 dagen nadat je website live is gegaan eventuele bugs oplossen. Dit is exclusief extra werkzaamheden aan de site. Echter, een doorlopend onderhoudspakket is bespreekbaar.

Biedt u webhosting aan?

Bij alle maandelijkse pakketten is hosting inbegrepen. Zie voor meer informatie bij tarieven.

Biedt u onderhouds- / doorlopende ondersteuningspakketten aan?

Ja. Zie voor meer informatie bij tarieven.

Gebruik je WordPress?

Ja, er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van WordPress als CMS. Dit in combinatie met de eigen ontwikkelde Cairocks Webbuilder, maakt het voor u gemakkelijk bepaalde aanpassingen te maken aan de website.

Ik moet een bestaande sjabloon aanpassen, kunt u helpen?

Ik neem geen projecten aan die standaard websitesjablonen wijzigen.

Heeft mijn website een SSL Certificaat nodig?

Ja, en bij alle pakketten wordt er een gratis Let's Encrypt SSL geïnstalleerd op je website.

Laten we samen jouw website maken!

Neem contact op zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Ik ben beschikbaar 🙂

nl_NL